loading...
🍓 کـافــه ی صــورتـی 🍒
pink cafe 🍭 بازدید : 276 شنبه 31 مرداد 1394 نظرات (0)

خمیر کلوچه

 

خمیر نان جادویی

 

آرد 3 لیوان  .  خمیر مایه 3 قاشق چایخوری  .  تخم مرغ 1 عدد  .  شیر یا آب 1 لیوان

روغن 6 قاشق غذاخوری  .  نمک 1 قاشق چایخوری  .  شکر 4 قاشق چایخوری

 

خمیر کلوچه

 

طرز تهیه : خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).

 

تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.

 

خمیر کلوچه

 

پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

 

داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.

 

خمیر کلوچه

 

این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ،  بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.

 

این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ، نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است.

 

pink cafe 🍭 بازدید : 259 شنبه 31 مرداد 1394 نظرات (0)

 

ناپلئونی

 

شیرینی ناپلئونی با خمیر هزارلا

 

خمیر هزارلا 1 ورقه  .  خامه فرم گرفته یا خامه قنادی 1 لیوان  . پودر قند و پودر پسته مقدار لازم

 

ناپلئونی

 

طرز تهیه : روی سطح کار آرد بپاشید ، خمیر را بخرید یا خودتان آماده کنید ، خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به صورت مربع های 10 سانتیمتر در 10 سانتیمتر برش بزنید ( میتوانید اندازه مربع ها را کمتر یا بیشتر کنید ).

 

ته قالب کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرها را داخل سینی بگذارید سپس سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 50 – 60 دقیقه قرار دهید تا خمیرها برشته و طلایی شوند.

 

ناپلئونی

 

پس از پخت سینی را از فر خارج کنید ، هر خمیر را از وسط با چاقو به دو قسمت برش بزنید و بخش خشک روییخمیرها را با نوک چاقو بتراشید و داخل کاسه ای بریزید ( این تکه های خشک برای روی شیرینی استفاده میشود ).

 

در صورتی که فکر میکنید تکه های خشک برای روی شیرینی ناپلئونی کم است میتوانید اضافی خمیر را پس از برش زدن مربع ها درون سینی فر قرار دهید تا همراه با بقیه خمیرها برشته شود سپس با دست آن را خرد و استفاده کنید.

 

ناپلئونی

 

یک لایه از خمیر شیرینی را روی سطح کار قرار دهید و مقداری خامه روی آن بزنید سپس لایه بعدی را قرار دهید ( میتوانید روی خامه کمی پودر قند و خرده های خمیر برشته بریزید ).

 

روی لایه دوم مقداری خامه بزنید ( در صورت تمایل مجدد کمی پودر قند و خرده خمیر برشته ) و به همین صورت هر تعداد لایه ای که میخواهید روی هم قرار دهید ( بین لایه ها پودر قند کمی اضافه کنید تا شیرینی اش زیاد نشود ).

 

ناپلئونی

 

پس از اینکه لایه ها را روی هم قرار دادید برای لایه آخر باقی مانده خامه را روی شیرینی بریزید و روی آن را با خرده های برشته شده بپوشانید و در پایان با پودر قند و کمی پودر پسته تزیین کنید سپس در یخچال بگذارید تا سرد شود.

 

نکته ها : دقت کنید درجه حرارت فر بیشتر از مقدار گفته شده نباشد تا تمام لایه های داخلی خمیر به خوبی بپزد ، استفاده از خرده های خمیر برشته داخل لایه ها به انسجام بهتر شیرینی کمک میکند.

 

pink cafe 🍭 بازدید : 269 یکشنبه 28 تیر 1394 نظرات (0)

تزیین کیک

 

آموزش تزیین کیک سورپرایز مدل توت فرنگی

 

برای این تزیین زیبا شما به کیک ساده ، توت فرنگی تازه ، باتر کرم ، خمیر فوندانت و رنگ خوراکی نیاز دارید.

 

تزیین کیک

 

کیک ساده را در قالب های قلبی شکل بریزید و آماده کنید ( 2 سری کیک لازم است ) ، پس از اینکه کیک ها خنک شدند هر کیک را به 2 قسمت برش بزنید تا 4 لایه کیک داشته باشید سپس بخش میانی 2 لایه از این کیک ها را به شکل قلب خالی کنید.

 

تزیین کیک

 

لایه کیک ساده را به عنوان پایه قرار دهید و سطح ان را با باتر کرم پوشش دهید و روی ان 2 لایه کیک که به شکل قلب سوراخ کرده اید بگذارید و میان لایه ها باتر کرم بزنید سپس مقداری توت فرنگی تازه را داخل بخش خالی کیک بریزید و روی ان را با لایه کیک ساده بپوشانید.

 

تزیین کیک

 

سطح کیک را با باتر کرم بپوشانید ، مقداری خمیر فوندانت را با رنگ خوراکی قرمز و سبز رنگ کنید ، خمیر قرمز رنگ را روی کیک بکشید و با دست به ان شکل دهید ، با خمیر سبز رنگ برگ هایی برای بالای توت فرنگی آماده کنید ، برگ ها را با کمی آب مرطوب کنید و روی توت فرنگی بچسبانید.

 

برای پایان کار با قلم رنگی خوراکی یا رنگ خوراکی نقطه های کوچکی روی سطح توت فرنگی ایجاد کنید.

pink cafe 🍭 بازدید : 302 یکشنبه 28 تیر 1394 نظرات (0)

چیپس

 

چیپس سیب زمینی

 

برای تهیه این چیپس به سیب زمینی ، روغن و خلال دندان نیاز دارید

 

چیپس

 

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و بصورت ورقه های نازک برش بزنید

به نوبت حلقه های سیب زمینی را مانند گل رز به دور یکدیگر بپیچانید

 

چیپس

 

با کمک خلال دندان میتوانید گلبرگ ها را به یکدیگر متصل و ثابت کنید

پس از آماده کردن گل های سیب زمینی را درون روغن فراوان و داغ بیندازید

 

چیپس

 

گل های سیب زمینی را پس از برشته شدن روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی اش برود

ورقه های سیب زمینی هرچه نازک تر باشد گل شما چیپسی تر و ترد تر خواهد شد

pink cafe 🍭 بازدید : 297 یکشنبه 28 تیر 1394 نظرات (0)

تزیین میوه

 

آموزش تزیین میوه با شکلات

 

برای این تزیین به میوه ، شکلات چیپسی ، شکلات سفید و مغز گردو نیاز دارید

 

تزیین میوه

 

شکلات چیپسی را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا ذوب شود ( روش بن ماری )

سپس میوه را تا نیمه داخل شکلات ذوب شده بزنید ( میوه های کوچک مانند توت فرنگی مناسب است )

 

تزیین میوه

 

گردوهای ریز خرد شده را داخل کاسه ای بریزید سپس بخش شکلاتی میوه را داخل آن بغلطانید

میتوانید از پودر پسته ، پودر نارگیل و انواع آجیل هایی که ریز خرد شده است برای تزیین استفاده کنید

 

تزیین میوه

 

شکلات سفید را روی حرارت بخار آب ذوب کنید سپس داخل قیف بریزید و سر قیف را سوراخ کنید

روی میوه ها را با شکلات سفید ذوب شده طرح بزنید سپس داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود

pink cafe 🍭 بازدید : 336 یکشنبه 28 تیر 1394 نظرات (0)

ژله بستنی ویترینی

 

ژله بستنی شیشه ای

 

ژله توت فرنگی 2 بسته  .  ژله آلوورا 1 بسته  .  بستنی توت فرنگی 1 لیوان  .  توت فرنگی مقداری

 

ژله بستنی ویترینی

 

طرز تهیه : ژله آلوورا و 1 لیوان آب جوش را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و مخلوط کنید تا ژله شفاف شود.

 

قالب ژله را چرب کنید و 1/3 ژله آلوورا را داخل قالب بریزید و به صورت کج 10 دقیقه داخل فریزر بگذارید تا نیم بند شود ، قالب را از فریزر خارج کنید و توت فرنگی ها را روی ژله قرار دهید و باقی ژله را روی توت فرنگی ها بریزید و مجدد داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود ( دقت کنید در هر 2 مرحله قالب کج باشد ).

 

ژله بستنی ویترینی

 

1 بسته ژله توت فرنگی را با 1 لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا شفاف شود ، پس از اینکه ژله کمی خنک شد بستنی نرم شده را به آن اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود ( دقت کنید که بستنی را نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس اضافه کنید ).

 

قالب را از فریزر خارج کنید و ژله بستنی را روی توت فرنگی های بسته شده بریزید سپس قالب را داخل یخچال بگذارید تا ژله بستنی خوب سرد و سفت شود ، بسته دوم ژله را با 3/4 لیوان آب جوش حل کنید و پس از اینکه خنک شد روی ژله بستنی بریزید و مجدد داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود ، پس از آماده شدن قالب را چند ثانیه داخل ظرف آب جوش قرار دهید تا از قالب جدا شود سپس برش بزنید و سرو کنید.

 

نکته ها : میتوانید از میوه و ژله های مختلفی استفاده کنید ، برای پایه کار میتوانید از چند رنگ ژله استفاده کنید.

 

pink cafe 🍭 بازدید : 249 یکشنبه 28 تیر 1394 نظرات (0)

ژله بستنی

 

دسر ژله بستنی و تخم شربتی

 

تخم شربتی 2 قاشق غذاخوری  .  پودر ژله 1 بسته  .  بستنی 2 لیوان  .  فالوده و پسته مقدار لازم

 

ژله بستنی

 

طرز تهیه : تخم شربتی را داخل کاسه ای بریزید و به آن آب اضافه کنید ؛ پس از 10 دقیقه دانه ها خیس خورده و لعاب دار میشوند ، در این مرحله باید تخم شربتی ها را از آب جدا کنید ( این روش برای تمیز شدن تخم شربتی است تا شن های ریز و خاشاک از تخم شربتی جدا شوند ، این مرحله را 2 بار دیگر تکرار کنید ).

 

پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و به آن 1 لیوان آب جوش اضافه کنید ، مخلوط کنید تا شفاف شود سپس 1 لیوان آب سرد به آن اضافه کنید ؛ نصف ژله را داخل کاسه ای بریزید و نصف دیگر را داخل لیوان های سرو بریزید ( حدود 1/4 هر لیوان ) سپس ظرف ها را داخل یخچال قرار دهید تا ژله ها بسته شوند.

 

پس از اینکه ژله ها بسته شد لیوان های سرو را از یخچال خارج کنید ، ژله داخل کاسه را با قاشق خرد کنید.

 

1 لیوان بستنی را با ژله خرد شده و مقداری فالوده مخلوط کنید و داخل لیوان بریزید ، 1 لیوان بستنی دیگر را با تخم شربتی مخلوط کنید و روی ژله بستنی بریزید ، در انتهای کار روی دسر را با خلال پسته تزیین و سرو کنید.

 

pink cafe 🍭 بازدید : 195 یکشنبه 28 تیر 1394 نظرات (0)

دسر شکلات

 

موس شکلات

 

زرده تخم‌مرغ 4 عدد  .  خامه 100 گرم  .  شکر 100 گرم

پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری  .  شکلات تخته ای ساده یا تلخ 200 گرم  .  شیر 1 لیوان

 

موس شکلات

 

طرز تهیه : زرده های تخم مرغ را با شکر بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس شیر را اضافه نمائید ؛ مخلوط را کاسه ای فلزی یا شیشه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد سپس از روی حرارتبردارید تا خنک شود ( دقت کنید که مواد نجوشند ، اگر احساس کردید به حد جوش رسیده است از روی حرارت بردارید و مجدد قرار دهید ).

 

خامه را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید ( مخلوط اگر داغ باشد خامه میبرد ).

 

موس شکلات

 

شکلات را تکه تکه کنید و داخل کاسه ای بریزید و روی بخار اب قرار دهید تا آب شود ، پودر ژلاتین را با 2 قاشق اب داخل کاسه ای بریزید و روی بخار اب قرار دهید تا حل شود سپس بهمراه نصف شکلات آب شده به مواد اضافه و مخلوط کنید.

 

موس های اماده شده را داخل لیوان بریزید و روی ان را با نصف دیگر شکلات اب شده تزئین کنید سپس درون یخچال قرار دهید تا سرد شود.

 

pink cafe 🍭 بازدید : 176 شنبه 27 تیر 1394 نظرات (3)

دوستان میخام طرز تهیه ی استار باکس های مختلف تو خونه رو بزارم......قلب

 

 

نظرتون چیه؟ (البته میدونم ک الان با دیوار بودمو همتون میخونین ولی ج نمیدین)خمیازه

خب دیوارا نظرتون چیه؟ (البته بازم میدونم ک تو دلتون ج دادین)قهر

ممنون از استقبال گرمممممممممدروغگو

خو لامصباااا حداقل دوسه نفرتون ی (.) کامنت بزارید من بدونم با دیوار نیستمممممگریه

pink cafe 🍭 بازدید : 205 سه شنبه 09 تیر 1394 نظرات (0)

ناموسن تو این گرما فقد ی بستنی توووپ میچسبه.....خیال باطل

مث این....چشم

البته ب شرط این که روزه نباشی...اوه


درباره ما
Profile Pic
این وبــلـاگ تاحالا ۲ بار هـک شده. خیلیا سـعی کردن که حذفـش کنن ولــــی نتونستن و کـافه ی صـورتـی همــچنـان به فعـالیتش ادامــــه میـده...! ;) تاریخ تولد وبلاگ=1394/2/17 ���
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    نظرت درباره ی طراحی (قالب،موس،موزیک،آیکون و...) این سایت چیه؟!🌺
    طرفدار کدومی؟!🎤
    آمار سایت
  • کل مطالب : 227
  • کل نظرات : 111
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 12
  • آی پی امروز : 48
  • آی پی دیروز : 54
  • بازدید امروز : 51
  • باردید دیروز : 124
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 7
  • بازدید هفته : 175
  • بازدید ماه : 2,342
  • بازدید سال : 14,119
  • بازدید کلی : 244,147