loading...
🍓 کـافــه ی صــورتـی 🍒
pink cafe 🍭 بازدید : 274 شنبه 31 مرداد 1394 نظرات (0)

خمیر کلوچه

 

خمیر نان جادویی

 

آرد 3 لیوان  .  خمیر مایه 3 قاشق چایخوری  .  تخم مرغ 1 عدد  .  شیر یا آب 1 لیوان

روغن 6 قاشق غذاخوری  .  نمک 1 قاشق چایخوری  .  شکر 4 قاشق چایخوری

 

خمیر کلوچه

 

طرز تهیه : خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).

 

تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.

 

خمیر کلوچه

 

پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

 

داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.

 

خمیر کلوچه

 

این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ،  بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.

 

این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ، نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است.

 

pink cafe 🍭 بازدید : 230 شنبه 31 مرداد 1394 نظرات (0)

پیتزا

 

پیتزای سبزیجات

 

قارچ خام خرد شده 1 لیوان  .  ذرت کنسروی 1 لیوان  .  زیتون خرد شده 1 لیوان  .  فلفل دلمه ای 1 عدد

ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری  .  پنیر پیتزا 2 لیوان  .  کره ، سس مارینارا ، خمیر پیتزا مقدار لازم

 

طرز تهیه : خمیر پیتزا را آماده کنید ، داخل قالب را چرب کنید و خمیر را داخل قالب نازک پهن کنید.

 

روی سطح خمیر مقداری سس مارینارا بریزید و پخش کنید ( میتوانید از رب گوجه فرنگی تفت خورده هم استفاده کنید ) ، مقداری پنیر پیتزا روی سس بپاشید سپس سبزیجات خرد شده را روی آن بریزید و روی سبزیجات را با پنیر پیتزا بپوشانید.

 

قالب را در فر با حداکثر دما به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید تا پیتزا آماده شود ، در اواخر پخت پیتزا میتوانید مقدار کمی کره را ذوب کنید و روی پیتزا بریزید ( استفاده از کره سلیقه ای است و برای رنگ و مزه بهتر پیتزاست ).

 

نکته ها : میتوانید از انواع سبزیجات استفاده کنید یا مقدار مواد را کمتر یا بیشتر کنید ، میتوانید قارچ را با مقداری روغن تفت دهید سپس اضافه کنید ، برای جلوگیری از خشک شدن پیتزا فر را از قبل گرم کنید و با حرارت بالا بپزید.

pink cafe 🍭 بازدید : 258 شنبه 31 مرداد 1394 نظرات (0)

 

ناپلئونی

 

شیرینی ناپلئونی با خمیر هزارلا

 

خمیر هزارلا 1 ورقه  .  خامه فرم گرفته یا خامه قنادی 1 لیوان  . پودر قند و پودر پسته مقدار لازم

 

ناپلئونی

 

طرز تهیه : روی سطح کار آرد بپاشید ، خمیر را بخرید یا خودتان آماده کنید ، خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به صورت مربع های 10 سانتیمتر در 10 سانتیمتر برش بزنید ( میتوانید اندازه مربع ها را کمتر یا بیشتر کنید ).

 

ته قالب کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرها را داخل سینی بگذارید سپس سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 50 – 60 دقیقه قرار دهید تا خمیرها برشته و طلایی شوند.

 

ناپلئونی

 

پس از پخت سینی را از فر خارج کنید ، هر خمیر را از وسط با چاقو به دو قسمت برش بزنید و بخش خشک روییخمیرها را با نوک چاقو بتراشید و داخل کاسه ای بریزید ( این تکه های خشک برای روی شیرینی استفاده میشود ).

 

در صورتی که فکر میکنید تکه های خشک برای روی شیرینی ناپلئونی کم است میتوانید اضافی خمیر را پس از برش زدن مربع ها درون سینی فر قرار دهید تا همراه با بقیه خمیرها برشته شود سپس با دست آن را خرد و استفاده کنید.

 

ناپلئونی

 

یک لایه از خمیر شیرینی را روی سطح کار قرار دهید و مقداری خامه روی آن بزنید سپس لایه بعدی را قرار دهید ( میتوانید روی خامه کمی پودر قند و خرده های خمیر برشته بریزید ).

 

روی لایه دوم مقداری خامه بزنید ( در صورت تمایل مجدد کمی پودر قند و خرده خمیر برشته ) و به همین صورت هر تعداد لایه ای که میخواهید روی هم قرار دهید ( بین لایه ها پودر قند کمی اضافه کنید تا شیرینی اش زیاد نشود ).

 

ناپلئونی

 

پس از اینکه لایه ها را روی هم قرار دادید برای لایه آخر باقی مانده خامه را روی شیرینی بریزید و روی آن را با خرده های برشته شده بپوشانید و در پایان با پودر قند و کمی پودر پسته تزیین کنید سپس در یخچال بگذارید تا سرد شود.

 

نکته ها : دقت کنید درجه حرارت فر بیشتر از مقدار گفته شده نباشد تا تمام لایه های داخلی خمیر به خوبی بپزد ، استفاده از خرده های خمیر برشته داخل لایه ها به انسجام بهتر شیرینی کمک میکند.

 

pink cafe 🍭 بازدید : 243 شنبه 31 مرداد 1394 نظرات (0)

پنیر سوخاری

 

اسنک پنیر سوخاری

 

پنیر کممبر فرانسوی یا پنیر موزارلا 300 گرم  .  پودر سوخاری 1 لیوان  .  تخم مرغ 2 عدد

شیر 3 قاشق غذاخوری  .  آرد سفید 1/4 لیوان  .  نمک و فلفل به مقدار لازم

 

پنیر سوخاری

 

طرز تهیه : پنیر را به تکه های دلخواه برش بزنید ، تخم مرغ ها و شیر و مقداری نمک و فلفل را نیز داخل کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید.

 

پنیر سوخاری

 

پنیر را ابتدا در آرد سفید بزنید سپس در مخلوط تخم مرغ و شیر بزنید و در مرحله آخر در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن فراوان سرخ کنید ، پس از سرخ شدن اسنک ها را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی اش گرفته شود سپس سرو کنید.

 

نکته ها : از هر نوع پنیری که دوست دارید میتوانید استفاده کنید اما بهترین نوع پنیر برای این اسنک پنیر کممبر است که در فروشگاه های بزرگ یافت میشود ، به جای پودر سوخاری پیشنهاد میشود از خرده نان استفاده کنید.

pink cafe 🍭 بازدید : 254 شنبه 31 مرداد 1394 نظرات (0)

چیپس

 

چیپس پنجره ای

 

 سیب زمینی متوسط 2 عدد  .  روغن برای سرخ کردن  .  نمک و ادویه دلخواه مقدار لازم

 

چیپس

 

طرز تهیه : سیب زمینی ها را پوست بکنید و بشویید ، با رنده کرکره ای اولین برش را روی سیب زمینی بزنید سپسسیب زمینی را ۹۰ درجه بچرخانید و مجدد یک بار دیگر روی رنده بکشید تا سیب زمینی حالت پنجره ای شود.

 

چیپس

 

برای لایه های بعدی مدام 90 درجه بچرخانید تا تمام لایه ها پنجره ای شود به همین صورت تمام لایه های سیب زمینی را آماده کنید ، روی سیب زمینی ها نمک بپاشید و 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

 

چیپس

 

داخل ماهیتابه مقدار زیادی روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد برش های سیب زمینی را داخل روغن بریزید تا سرخ شوند ( هر طرف 5 دقیقه کافی است ) ، پس از ترد شدن سیب زمینی ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود سپس سرو کنید.

 

pink cafe 🍭 بازدید : 229 یکشنبه 28 تیر 1394 نظرات (0)

قارچ شکم پر

 

قارچ و سوسیس پنیری

 

سوسیس یا ژامبون 250 گرم  .  قارچ 250 گرم  .  کره 2 قاشق غذاخوری  .  سیر 2 حبه

پنیر موزارلا یا پنیر پیتزای رنده شده 1 لیوان  .  خرده نان 1 لیوان  .  جعفری مقداری

 

قارچ شکم پر

 

طرز تهیه : سوسیس ها را خرد یا رنده کنید و سرخ نمایید ، ساقه های قارچ را از کلاه آن جدا و خرد کنید.

 

ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود سپس خرده های نان ، سوسیس های سرخ شده ، ساقه های قارچ خرد شده ، سیر رنده شده را اضافه کنید تفت دهید تا تمام مواد نرم و یکدست شوند ، مواد را از روی حرارت بردارید و جعفری خرد شده و نصف پنیر رنده شده را اضافه و مخلوط کنید.

 

قارچ شکم پر

 

سینی فر را چرب کنید و قارچ ها را ته سینی بچینید سپس داخل هر قارچ مقداری از موادی که آماده کرده اید بریزید و باقی مانده پنیر را روی قارچ ها بریزید.

 

سینی را داخل فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا قارچ ها کباب شوند سپس بهمراه سس دلخواه سرو کنید.

pink cafe 🍭 بازدید : 204 یکشنبه 28 تیر 1394 نظرات (0)

کلوچه گوشت

 

کلوچه کالباس و کلم بروکلی و پنیر

 

 کالباس خرد شده 2 لیوان  .  کلم بروکلی خرد شده 1 لیوان  .  پنیر چدار رنده شده 1/2 لیوان

زرده تخم مرغ 2 عدد  .  سس گوجه فرنگی مقدار لازم  .  خمیر نان یا خمیر پیتزا مقدار لازم

 

کلوچه گوشت

 

طرز تهیه : فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

 

برای هر کلوچه تکه ای خمیر بردارید و به صورت گرد و نازک پهن کنید ، روی نصف خمیر مقداری سس گوجه فرنگیبریزید و روی آن مقداری کالباس و کلم بروکلی خرد شده و پنیر بریزید و پخش کنید.

 

کلوچه گوشت

 

لبه های خمیر را کمی مرطوب کنید و روی هم بیاورید سپس با استفاده از چنگال لبه های خمیر را به هم متصل و محکم کنید ، زرده های تخم مرغ را بزنید تا یکدست شود سپس با مقداری اب رقیق کنید و با برس روی کلوچه ها بزنید.

 

سینی فر را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید ، خمیرهای پر شده را داخل سینی بگذارید و روی خمیرها را با نوک چاقو یا چنگال چند سوراخ ایجاد کنید سپس سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا کلوچه ها طلایی شوند.

 

pink cafe 🍭 بازدید : 234 یکشنبه 28 تیر 1394 نظرات (0)

کوکو اسفناج

 

کوکوی اسفناج پنیری

 

برگ اسفناج خرد شده 4 لیوان  .  تخم مرغ 6 عدد  .  پیازچه 2 عدد  .   سیر 2 حبه

شیر 2 قاشق غذاخوری  .  پنیر پارمزان رنده شده 1/4 لیوان  .  پنیر خامه ای مقداری

 

کوکو اسفناج

 

طرز تهیه : داخل ماهیتابه چند قاشق روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس اسفناج ، سیر و پیازچه خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند و آب اضافی اسفناج کشیده شود.

 

داخل کاسه ای تخم مرغ ها ، پنیر پارمزان ، شیر ، نمک و فلفل بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود سپس این مخلوط را روی اسفناج ها بریزید و پخش کنید.

 

کوکو اسفناج

 

مقداری پنیر خامه ای روی کوکو اسفناج بریزید ( از هر نوع پنیری که دوست دارید میتوانید استفاده کنید ) ، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تخم مرغ خودش را بگیرد سپس برش بزنید و سرو کنید.

 

نکته ها : میتوانید ماهیتابه را چند دقیقه داخل فر بگذارید و با حرارت بالای فر روی کوکو را طلایی کنید.

 

pink cafe 🍭 بازدید : 185 یکشنبه 28 تیر 1394 نظرات (0)

مرغ سوخاری

 

مرغ سوخاری با پنیر پارمزان

 

سینه مرغ 3 عدد  .  پنیر پارمزان رنده شده 1/3 لیوان  .  آرد سوخاری 1 لیوان  .  سیر 3 حبه

روغن زیتون یا کره ذوب شده 1/2 لیوان  .  جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری

 

مرغ سوخاری

 

طرز تهیه : فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، سینه های مرغ را بشویید و خشک کنید و به تکه های یک اندازه ببرید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید.

 

داخل کاسه ای سیر رنده شده و کره ذوب شده را مخلوط کنید ، داخل کاسه دیگری پنیر پارمزان رنده شده ، آرد سوخاری ، جعفری خرد شده ، ادویه دلخواه تان ، مقداری نمک و فلفل بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

 

مرغ سوخاری

 

تکه های مرغ را به نوبت در مخلوط سیر و کره بزنید سپس در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بغلطانید تا تمام سطح مرغ ها به مواد آغشته شود ، سینه های مرغ آماده شده را داخل سینی فر بگذارید.

 

سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا زمانی که مرغ ها برشته و طلایی شوند سپس در ظرف بریزید و همراه با سیب زمینی سرخ شده ، سالاد و … سرو کنید.

 

pink cafe 🍭 بازدید : 269 یکشنبه 28 تیر 1394 نظرات (0)

تزیین کیک

 

آموزش تزیین کیک سورپرایز مدل توت فرنگی

 

برای این تزیین زیبا شما به کیک ساده ، توت فرنگی تازه ، باتر کرم ، خمیر فوندانت و رنگ خوراکی نیاز دارید.

 

تزیین کیک

 

کیک ساده را در قالب های قلبی شکل بریزید و آماده کنید ( 2 سری کیک لازم است ) ، پس از اینکه کیک ها خنک شدند هر کیک را به 2 قسمت برش بزنید تا 4 لایه کیک داشته باشید سپس بخش میانی 2 لایه از این کیک ها را به شکل قلب خالی کنید.

 

تزیین کیک

 

لایه کیک ساده را به عنوان پایه قرار دهید و سطح ان را با باتر کرم پوشش دهید و روی ان 2 لایه کیک که به شکل قلب سوراخ کرده اید بگذارید و میان لایه ها باتر کرم بزنید سپس مقداری توت فرنگی تازه را داخل بخش خالی کیک بریزید و روی ان را با لایه کیک ساده بپوشانید.

 

تزیین کیک

 

سطح کیک را با باتر کرم بپوشانید ، مقداری خمیر فوندانت را با رنگ خوراکی قرمز و سبز رنگ کنید ، خمیر قرمز رنگ را روی کیک بکشید و با دست به ان شکل دهید ، با خمیر سبز رنگ برگ هایی برای بالای توت فرنگی آماده کنید ، برگ ها را با کمی آب مرطوب کنید و روی توت فرنگی بچسبانید.

 

برای پایان کار با قلم رنگی خوراکی یا رنگ خوراکی نقطه های کوچکی روی سطح توت فرنگی ایجاد کنید.

pink cafe 🍭 بازدید : 192 یکشنبه 28 تیر 1394 نظرات (0)

املت مرغ

 

کرپ مرغ پنیری

 

آرد 1 لیوان  .  تخم مرغ 2 عدد  .  شیر 1 لیوان  .  سینه مرغ 2 عدد  .  پنیر پیتزا 1/2 لیوان

 

املت

 

طرز تهیه : سینه های مرغ را با بپزید و به تکه های کوچک خرد کنید ( میتوانید از گوشت ران مرغ هم استفاده کنید ).

 

شیر ، تخم مرغ ها و کمی نمک را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا مخلوط شوند سپس آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کرپ یکدست شود.

 

املت

 

ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید ، مقداری از مایه کرپ داخل ماهیتابه بریزید و به صورت دورانی تکان دهید تا تمام سطح آن بصورت لایه ای نازک از مایه کرپ پوشانده شود.

 

پس از اینکه کرپ خودش را گرفت تکه های مرغ ، پنیر و کمی فلفل سیاه را روی کرپ بریزید و دو طرف کرپ را روی آن بیاورید ، کمی که گذشت و پنیر ذوب شد داخل ظرف بگذارید و همراه با سالاد و سس دلخواه سرو کنید ( تمام کرپ ها را به همین صورت آماده کنید ).

 

نکته ها : میتوانید از هر نوع پنیری که دوست دارید استفاده کنید ، میتوانید داخل کرپ از قارچ خام هم استفاده کنید.

 

pink cafe 🍭 بازدید : 302 یکشنبه 28 تیر 1394 نظرات (0)

چیپس

 

چیپس سیب زمینی

 

برای تهیه این چیپس به سیب زمینی ، روغن و خلال دندان نیاز دارید

 

چیپس

 

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و بصورت ورقه های نازک برش بزنید

به نوبت حلقه های سیب زمینی را مانند گل رز به دور یکدیگر بپیچانید

 

چیپس

 

با کمک خلال دندان میتوانید گلبرگ ها را به یکدیگر متصل و ثابت کنید

پس از آماده کردن گل های سیب زمینی را درون روغن فراوان و داغ بیندازید

 

چیپس

 

گل های سیب زمینی را پس از برشته شدن روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی اش برود

ورقه های سیب زمینی هرچه نازک تر باشد گل شما چیپسی تر و ترد تر خواهد شد

pink cafe 🍭 بازدید : 295 یکشنبه 28 تیر 1394 نظرات (0)

تزیین میوه

 

آموزش تزیین میوه با شکلات

 

برای این تزیین به میوه ، شکلات چیپسی ، شکلات سفید و مغز گردو نیاز دارید

 

تزیین میوه

 

شکلات چیپسی را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا ذوب شود ( روش بن ماری )

سپس میوه را تا نیمه داخل شکلات ذوب شده بزنید ( میوه های کوچک مانند توت فرنگی مناسب است )

 

تزیین میوه

 

گردوهای ریز خرد شده را داخل کاسه ای بریزید سپس بخش شکلاتی میوه را داخل آن بغلطانید

میتوانید از پودر پسته ، پودر نارگیل و انواع آجیل هایی که ریز خرد شده است برای تزیین استفاده کنید

 

تزیین میوه

 

شکلات سفید را روی حرارت بخار آب ذوب کنید سپس داخل قیف بریزید و سر قیف را سوراخ کنید

روی میوه ها را با شکلات سفید ذوب شده طرح بزنید سپس داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود

pink cafe 🍭 بازدید : 335 یکشنبه 28 تیر 1394 نظرات (0)

ژله بستنی ویترینی

 

ژله بستنی شیشه ای

 

ژله توت فرنگی 2 بسته  .  ژله آلوورا 1 بسته  .  بستنی توت فرنگی 1 لیوان  .  توت فرنگی مقداری

 

ژله بستنی ویترینی

 

طرز تهیه : ژله آلوورا و 1 لیوان آب جوش را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و مخلوط کنید تا ژله شفاف شود.

 

قالب ژله را چرب کنید و 1/3 ژله آلوورا را داخل قالب بریزید و به صورت کج 10 دقیقه داخل فریزر بگذارید تا نیم بند شود ، قالب را از فریزر خارج کنید و توت فرنگی ها را روی ژله قرار دهید و باقی ژله را روی توت فرنگی ها بریزید و مجدد داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود ( دقت کنید در هر 2 مرحله قالب کج باشد ).

 

ژله بستنی ویترینی

 

1 بسته ژله توت فرنگی را با 1 لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا شفاف شود ، پس از اینکه ژله کمی خنک شد بستنی نرم شده را به آن اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود ( دقت کنید که بستنی را نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس اضافه کنید ).

 

قالب را از فریزر خارج کنید و ژله بستنی را روی توت فرنگی های بسته شده بریزید سپس قالب را داخل یخچال بگذارید تا ژله بستنی خوب سرد و سفت شود ، بسته دوم ژله را با 3/4 لیوان آب جوش حل کنید و پس از اینکه خنک شد روی ژله بستنی بریزید و مجدد داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود ، پس از آماده شدن قالب را چند ثانیه داخل ظرف آب جوش قرار دهید تا از قالب جدا شود سپس برش بزنید و سرو کنید.

 

نکته ها : میتوانید از میوه و ژله های مختلفی استفاده کنید ، برای پایه کار میتوانید از چند رنگ ژله استفاده کنید.

 

pink cafe 🍭 بازدید : 198 یکشنبه 28 تیر 1394 نظرات (0)

ماکارونی

 

ماکارونی با سس سیر و پنیر

 

ماکارونی فرمی 400 گرم  .  سیر 1 بوته  .  شیر 2 لیوان  .  کره 4 قاشق غذاخوری  .  خرده نان 1 لیوان

آرد 4 قاشق غذاخوری  .  آویشن 1 قاشق غذاخوری  .  پنیر رنده شده 2 لیوان  .  روغن زیتون مقدار لازم

 

ماکارونی

 

طرز تهیه : بوته سیر را بپزید یا داخل فر کباب کنید سپس انتهای بوته سیر را با چاقو جدا کنید و سیرهای پخته یا کباب شده را داخل کاسه ای بریزید.

 

ماکارونی

 

نصف کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود ، آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آرد طلایی شود ، سیر له شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس شیر را کم کم اضافه کنید ، پس از اینکه سس کمی جوشید پنیر رنده شده را اضافه کنید ، اجازه دهید سس غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید.

 

نصف دیگر کره را داخل ماهیتابه بریزید و پس از اینکه ذوب شد خرده نان را اضافه کنید و با حرارت متوسط تفت دهید تا خرده نان طلایی و برشته شود سپس از روی حرارت بردارید.

 

ماکارونی

 

ماکارونی فرمی را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید ، قالب را چرب کنید ، ماکارونی فرمی را با سس مخلوط کنید و داخل قالب بریزید و روی ان را با خرده نان برشته شده بپوشانید و روی آن آویشن بپاشید.

 

قالب را داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید تا آماده شود ( میتوانید ماکارونی را روی اجاق گاز نیز آماده کنید ).

pink cafe 🍭 بازدید : 333 یکشنبه 28 تیر 1394 نظرات (0)

لازانیا رولی

 

لازانیا رولی سبزیجات

 

لازانیا 8 ورقه  .  کدو سبز 2 عدد  .  سیر 4 حبه  .  روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد  .  پنیر ریکوتا 1 لیوان  .  پنیر موزارلا 1/2 لیوان  .  پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان

تخم مرغ 1 عدد  .  رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری  .  ریحان خرد شده مقداری

 

لازانیا رولی

 

طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سنتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کدو سبزها را بشویید و رنده کنید و با فشار دست آب اضافی اش را بگیرید سپس با چند قاشق روغن ، 2 حبه سیر رنده شده ، مقداری نمک و فلفل داخل ماهیتابه بریزید و با حرارت متوسط 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

 

کدو سبز تفت خورده ، تخم مرغ ، پنیر ریکوتا و پنیر پارمزان را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

 

لازانیا رولی

 

روی سطح کار ورقه های لازانیا را به نوبت باز کنید و روی هر کدام مقداری از مایه سبزیجات و پنیر بریزید و پخش کنید سپس ورقه های لازانیا را رول کنید.

 

پیاز و 2 حبه سیر باقی مانده را ریز خرد کنید و با چند قاشق روغن داخل ماهیتابه بریزید ، با حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شوند سپس رب گوجه فرنگی ، 2 لیوان آب ، روغن زیتون ، مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا سس بجوشد و غلیظ شود.

 

لازانیا رولی

 

 نصف سس را داخل ظرف بریزید و پخش کنید ، رول های لازانیا را با فاصله و در کنار هم داخل ظرف بگذارید ، باقی مانده سس قرمز را روی ورقه های لازانیا بریزید و روی آن پنیر موزارلای رنده شده بپاشید.

 

ظرف را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 40 دقیقه قرار دهید ، پس از پخت لازانیا را داخل بشقاب بگذارید و با ریحان خرد شده تزیین و سرو کنید.

 

pink cafe 🍭 بازدید : 249 یکشنبه 28 تیر 1394 نظرات (0)

ژله بستنی

 

دسر ژله بستنی و تخم شربتی

 

تخم شربتی 2 قاشق غذاخوری  .  پودر ژله 1 بسته  .  بستنی 2 لیوان  .  فالوده و پسته مقدار لازم

 

ژله بستنی

 

طرز تهیه : تخم شربتی را داخل کاسه ای بریزید و به آن آب اضافه کنید ؛ پس از 10 دقیقه دانه ها خیس خورده و لعاب دار میشوند ، در این مرحله باید تخم شربتی ها را از آب جدا کنید ( این روش برای تمیز شدن تخم شربتی است تا شن های ریز و خاشاک از تخم شربتی جدا شوند ، این مرحله را 2 بار دیگر تکرار کنید ).

 

پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و به آن 1 لیوان آب جوش اضافه کنید ، مخلوط کنید تا شفاف شود سپس 1 لیوان آب سرد به آن اضافه کنید ؛ نصف ژله را داخل کاسه ای بریزید و نصف دیگر را داخل لیوان های سرو بریزید ( حدود 1/4 هر لیوان ) سپس ظرف ها را داخل یخچال قرار دهید تا ژله ها بسته شوند.

 

پس از اینکه ژله ها بسته شد لیوان های سرو را از یخچال خارج کنید ، ژله داخل کاسه را با قاشق خرد کنید.

 

1 لیوان بستنی را با ژله خرد شده و مقداری فالوده مخلوط کنید و داخل لیوان بریزید ، 1 لیوان بستنی دیگر را با تخم شربتی مخلوط کنید و روی ژله بستنی بریزید ، در انتهای کار روی دسر را با خلال پسته تزیین و سرو کنید.

 

pink cafe 🍭 بازدید : 220 یکشنبه 28 تیر 1394 نظرات (0)

شربت آبلیمو

 

لیموناد

 

آب سرد 2 لیوان  .  شکر 1/2 لیوان  .  آبلیموی تازه 1/2 لیوان  .  یخ مقدار لازم

 

طرز تهیه : آب ، شکر و آبلیموی تازه را داخل مخلوط کن بریزید و بزنید تا شکر حل شود سپس لیموناد را داخل لیوان بریزید و به آن یخ اضافه کنید.

 

برای سرو میتوانید داخل لیوان از برش های لیمو و چند برگ نعنا استفاده کنید.

 

نکته ها : مقدار شکر و آبلیمو را میتوانید بنابر سلیقه تان کمتر یا بیشتر کنید ، میتوانید همزمان با تهیه لیموناد چند برگ نعنا داخل مخلوط کن بریزید تا لیموناد نعنایی داشته باشید.

 

pink cafe 🍭 بازدید : 194 یکشنبه 28 تیر 1394 نظرات (0)

دسر شکلات

 

موس شکلات

 

زرده تخم‌مرغ 4 عدد  .  خامه 100 گرم  .  شکر 100 گرم

پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری  .  شکلات تخته ای ساده یا تلخ 200 گرم  .  شیر 1 لیوان

 

موس شکلات

 

طرز تهیه : زرده های تخم مرغ را با شکر بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس شیر را اضافه نمائید ؛ مخلوط را کاسه ای فلزی یا شیشه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد سپس از روی حرارتبردارید تا خنک شود ( دقت کنید که مواد نجوشند ، اگر احساس کردید به حد جوش رسیده است از روی حرارت بردارید و مجدد قرار دهید ).

 

خامه را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید ( مخلوط اگر داغ باشد خامه میبرد ).

 

موس شکلات

 

شکلات را تکه تکه کنید و داخل کاسه ای بریزید و روی بخار اب قرار دهید تا آب شود ، پودر ژلاتین را با 2 قاشق اب داخل کاسه ای بریزید و روی بخار اب قرار دهید تا حل شود سپس بهمراه نصف شکلات آب شده به مواد اضافه و مخلوط کنید.

 

موس های اماده شده را داخل لیوان بریزید و روی ان را با نصف دیگر شکلات اب شده تزئین کنید سپس درون یخچال قرار دهید تا سرد شود.

 

pink cafe 🍭 بازدید : 176 شنبه 27 تیر 1394 نظرات (3)

دوستان میخام طرز تهیه ی استار باکس های مختلف تو خونه رو بزارم......قلب

 

 

نظرتون چیه؟ (البته میدونم ک الان با دیوار بودمو همتون میخونین ولی ج نمیدین)خمیازه

خب دیوارا نظرتون چیه؟ (البته بازم میدونم ک تو دلتون ج دادین)قهر

ممنون از استقبال گرمممممممممدروغگو

خو لامصباااا حداقل دوسه نفرتون ی (.) کامنت بزارید من بدونم با دیوار نیستمممممگریه

pink cafe 🍭 بازدید : 205 سه شنبه 09 تیر 1394 نظرات (0)

ناموسن تو این گرما فقد ی بستنی توووپ میچسبه.....خیال باطل

مث این....چشم

البته ب شرط این که روزه نباشی...اوه


درباره ما
Profile Pic
این وبــلـاگ تاحالا ۲ بار هـک شده. خیلیا سـعی کردن که حذفـش کنن ولــــی نتونستن و کـافه ی صـورتـی همــچنـان به فعـالیتش ادامــــه میـده...! ;) تاریخ تولد وبلاگ=1394/2/17 ���
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    نظرت درباره ی طراحی (قالب،موس،موزیک،آیکون و...) این سایت چیه؟!🌺
    طرفدار کدومی؟!🎤
    آمار سایت
  • کل مطالب : 227
  • کل نظرات : 111
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 12
  • آی پی امروز : 24
  • آی پی دیروز : 33
  • بازدید امروز : 33
  • باردید دیروز : 668
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 970
  • بازدید ماه : 1,900
  • بازدید سال : 13,677
  • بازدید کلی : 243,705